to change who I used to be, a reason to start over new, and the reason is you


Du vet inte om det än, men det kommer att bli du och jag till slut

Vaknade än en gång av att Oskar kom in i rummet, underbart! Denna gång dock med sin egen nyckel ^^.
Läste idag två citat i STT.
Man hinner med nästan hur mycket som helst,
om man bara inte gör sig någon brådska.

Väldigt bra och sant citat :)
Sen läser jag:
Hundra män kan åstadkomma ett läger -
men för att skapa ett hem krävs en kvinna.

Då blev jag lite sur.
Sen fick jag syn på herr Glad, som såg sur ut, då blev jag glad igen xD
eller sur
Och nu kommer snart Oskar :D

Guess what? I'm not a robot,

Kallt! Kylan har bitit mig ända in i ryggen hela dagen. Kanske dags att ta på sig en jacka, men jag tyckte att en tjock tjocktröja skulle räcka. Icke. Lite värme i morgon tack! Nu ska jag försöka sova i kylan på jobbet.

Räknade ut jag denna vecka ska jobba 102 timmar (Y) Uppdelat på två pass. Av detta två sovande nätter á 7,5 timmar. Alltså 72 vakna timmar. Inte konstigt att jag kan vara ledig en vecka i månaden ^^

And even in my dreams I wanna be kissing your lips

Full Suss på väg till Paradise :)
Fredagens utgång var rätt bra. Har haft roligare på Paradise, men hade iaf trevligt sällskap :)
Soldis mellan taken
Soldiset spred sig mellan taken. Sista morgonen i Stockholm för den här gången.
Trafikstockning
Fin trafik man skulle ge sig ut i ^^
Höstlig bilfärd
Hösten är fin ibland! 17-19 grader varmt hela vägen mellan Stockholm och Linköping, nercabbat <3
Stannade till hos Jakob i Linköping, hjälpte honom med lite tekniska problem, tog en sväng på Mio och åt på Max :)
Väl hemma mötte Oskar mig <3 Vi åt och åkte till Borås, för att se "I rymden finns inga känslor". Finaste svenska filmen jag sett. Har aldrig gråtit så mycket till någon film innan, kanske var extra sentimental för dagen, men Titanic och Moulin Rouge, släng er i väggen!
Idag åt vi middag hos mamma och pappa :) Potatisgratäng och kyckling, mycket gott! Körde Oskar till kyrkan och åkte till Sim & sporthallen för att fota några tjejer som spelade badminton ^^. Det var ett jobb åt STT, som pappa inte orkade göra.
Hade inget för mig under kvällen, så Oskar tyckte att jag skulle komma till kyrkan, vilket jag gjorde :o Jag har alltså varit på gudstjänst ikväll! Läskigt! Fast lite mysigt :) Iaf fikat efteråt ^^. Jag ska förresten bli bättre på att fota, fast behöver nog en riktig kamera för det.

One minute I'm a little sweetheart and next minute you are an absolute creep

Gick vidare i uttagningsprocessen till jobbet! :D Så nu är det alla tester och det som väntar ^^
Igår fikade jag först med Charlotte :) Sedan åkte vi till Bromma Blocks, det nya köpcentret som hade invigning vid Bromma flygplats.
Fikade med Charlotte
Sedan åkte jag till Katja och Michaa i Knivsta! Där blir det nog tradition med tacos, men denna gång bytte vi ut köttfärsen mot kyckling!
Här bor Katja och Michaa!
Morgonpromenerade i Hagaparken, runt Haga slott (det är Michaa och Katjas hus på bilden, inte Haga slott ^^), och förundrades över tätheten mellan övervakningskamerorna. Något annat jag reflekterade över var att de flesta som är ute och motionerar är pinnsmala. Ser man någon mer storvuxen går den långsamt med en hund, eller sitter utanför ett café.
Höstträd i Hagaparken
Ikväll blir det utgång på Paradise! :D

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
Har insett att det kanske är rätt bra ändå, så man får väl prova ^^

Mina drömmars stad, stadens ljus, allting jag vill ha, och här kommer jag till Stockholms försvar

Vaknar vid 9, drar upp persiennerna och möts av soldränkta takåsar.
Tar en promenad via S:t Eriksplan över till Kungsholmen, går utmed Kungsholms strand och bara njuter.
Sätter mig på terassen med Dagens Nyheter och frukost.
Sitter nu kvar på terassen med solen stekande och lyssnar på Ludwig Bell, jättefint!
Hej mina näsborrar!

They tell me to wait so say everything is alright

Ny Design!
Tack Oskar <3 Äntligen är jag av med den hemska mallen!

Helgen
I fredags gjorde jag något så ovanligt som spenderade en kväll ensam! Okej, från typ halv 7. Och pratade i telefon en halvtimme under en promenad. Men annars låg jag i soffan, drack ett glas vin, såg något avsnitt av Skins, säsong 3, dags att se nu! Hur som helst en väldigt lugn kväll.

Lördag morgon sov jag till 20 över 9 och stressade då upp för att städa, diska och tvätta innan klockan elva! Det gick hyfsat och lägenheten var i ordning och nya dörrmattan på plats när mormor och morfar ringde på.

Strax efter kom mamma och mina bröder. Efter fikat åkte jag och hämtade Oskar. Vi gjorde oss iordning för fest och åt god lövbiff med vitlök.
Nu känner jag att jag skriver lite för mycket och festen var awesome. Jag fyllde förresten 22, vilket var anledningen till denna uppståndelse ^^.

Början av festen, då jag fått min outfit av Leo och Jessica!

Söndag var valdag. Alla skriver så hemskt mycket om valet, så det tänker jag låta bli. Dock är det lite nervöst nu. Vi kunde väl fått en borgerlig majoritet så det hade varit färdigt... Fick Oskar med mig som moraliskt stöd, trots våra skilda politiska åsikter, och såhär heta var vi!

Jag och Oskar efter valdeltagandet.

Stockholm
I skrivande stund ligger jag i en soffa i en lägenhet inte alltför långt från Odenplan. Har idag varit på en anställningsintervju som kändes som att den gick riktigt bra. Dock är det en rekryteringsfirma och det är många steg kvar innan jobbet är mitt. Läkarundersökning och psykologitest samt möte med företagets VD.
Runt den tjugonde oktober beräknas jag få ett slutgiltigt besked och får jag jobbet börjar utbildningen den 22 november!

Mitt framtida yrke?

Veckan är ganska oplanerad, så säg till om du vill hitta på något :)

Gyllne morgon, gyllne morgon

Mitt minne kommer ta livet av mig en vacker dag.
Kanske värt det för att få vackra morgnar som den här.
Vaknade nämligen av att Oskar öppnade dörren till mitt sovrum. Det visade sig att jag igår glömde nyckeln i dörren xD Då var det ju tur att Oskar skulle komma förbi innan vandringen med skolan. Vi tog en kopp te och tiden gick alldeles för fort. Inte ens att titta i biltemakatalogen och läsa en tre veckor gammal STT fick den att gå långsammare, vi försökte verkligen!
Oskar gick till skolan, jag gick en halvmils morgonpromenad innan frukost. Dagen har varit ganska lugn i övrigt, suttit vid datorn lite, tränat, bjudit Sanna på korv stroganoff och avslutat med RFSLs Ungdomscafé, där jag träffade Essa för första gången på typ tre år :o
Måste berätta om de senaste dagarna också! I söndags när jag kom hem från en hel helg på jobbet, hade min nyckelring gått sönder och just hemnyckeln var borta, så jag kom inte in! Tur att man har sina föräldrar i samma stad. Åkte dit, blev bjuden på mat och vin och fick sova i min gamla säng :)

Måndag morgon blev jag väckt av ett telefonsamtal, blev kallad på ännu en arbetsintervju, till ett jobb som spårvagnschaufför xD Fick förresten inte det andra jobbet.
När jag vaknat till lite ringde jag hyresvärden, som var snäll och släppte in mig.
Vad gjorde jag under dagen då? Det kommer jag inte ihåg. På eftermiddagen kom iallafall Oskar. Det var så fint väder så vi passade på att grilla, troligtvis sista gången i år. Grillad fläskfilé, rotfruktsgratäng och sallad. Fint!
Höstens sista grillning på balkongen
På kvällen kollade vi på Glee och åt glass, glassoglee!
Innan kvällens andra avsnitt plockade vi istället fram digestivekex och brieost <3 Nu har vi sett färdigt första säsongen och nästa säsong börjar nästa vecka :D Då även Cougar Town och Desperate Housewives börjar <3
Kanske dags att skaffa sig ett internetabonnemang snart ^^

Something, you've got something I can't resist

Idag har varit en fin dag. Sov till 20 över 10. Gick morgonpromenad, åt frukost, ringde farmor och blev bjuden på lunch. Pratade lite lägenheter med henne, mestadels om hur sjukt det är att en liten etta kan kosta över en miljon ^^.

När jag kom hem stod världens finaste Oskar på balkongen och väntade. Vi hade en allmänt mysig dag med besök hos Sanna, middag och filmtittande.

Nu tänkte jag att jag skulle ta en liten promenad, mest för att jag känner att jag behöver. Insåg dock att alla mjukisbyxor är nytvättade och fortfarande blöta. Troligtvis är pyjamasbyxor lite kallt att gå i. Så nu har jag tänt ljus, satt igång lite fin musik och ska lägga mig i soffan med en filt över mig.

Guten morgen

Utsikten från Görans köksfönster
Har avnjutit en härlig frukost på terassen. Te, äggröra och yoghurt med färsk mango. Till detta en Dagens Nyheter. Vill inte lämna den här staden igen. Det finns två anledningar till att jag skulle vilja åka hem till Ulricehamn, de stavas S-A-N-N-A och O-S-K-A-R.



Nattuppdatering

har tagit ur ena piercingen idag. Nästan exakt ett år sedan jag gjorde den. Trots flera olika metoder att försöka få den att läka har den inte gett sig. De senaste dagarna var den förjävlig och jag bestämde mig för att ge upp. Nu får vi se om det kan läka ihop och om jag gör ett nytt försök.
Har iaf haft en väldigt mysig kväll med Hannes på Söder Mälarstrand, fortsatt i Görans lägenhet, där jag bor för tillfället :) Två sociala pojkar, två liter vin och två politiska block. Nog för att vi tillhör samma block, till och med samma parti, men politiska diskussioner är ändå intressanta! Strax före midnatt tog sig Göran till stationen för att åka till Åre för årsmöte. Det lämnar mig ensam med lägenhet och hund över helgen. Tur att hon är väluppfostrad ^^
I morgon förmiddag, om 9 timmar närmare bestämt, åker jag till Knivsta för att hälsa på Michaa och Katja :D

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me

Cause its gonna be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
if we agree you can hang with me
Robyns Hang with me är som en något snällare version av Taio Cruz - Break your heart. Gillar! Och på måndag släpps del 2 av Body talk, med "originalversionen" av Hang with me, som vi hört på radion. Den akustiska versionen av låten, som finns på ettan är väl värd ett antal lyssningar!
Nu befinner jag mig i en lägenhet vid Odenplan och är hemsk nöjd över att vara framme i Stockholm :) Till kvällen blir det bubbel på terassen och restaurangmat :)