2006-12-15 Jag må vara fjollhora, men jag är iaf inte lika ful som du!

Lilla Pontus, min första "manliga" date, har blivit uppkäftig. Eller det har han varit ett tag, så igår kände jag för att kommentera hans fula visningsbild på msn. Började med att fråga om han hade håret uppsatt eller om han hade klippt sig. Han hade satt upp det och det var extremt fult. I alla fall så sa jag: "Det var inte snyggt..." vilket gjorde att han fick ryck...

Han: Men titta på ditt kort.. Du ser ut som en våldtagen bäver..
Jag. Hahaha
Han: Snälla någon vad försöker du likna? Pappa var på väg att kissa på sig när han såg dina kort på qx.. Speciellt det när det ser ut som du inte har duschat på 25 år.. Och mina kort är ju mycket snyggare än dina.
Jag: Enligt dig kanske, men är man en egoistisk, bortskämd liten unge, så är man.
Han: Inte enligt mig väldigt många!
Jag: Okej ^^ det var ju kul för din lilla skara
Han: jaa för jag har ju någon som inte vissa andra.. och den är ju inte så speciellt liten.
Jag: Menar du att jag inte har några vänner?
Han: inte många och väldigt fula
Jag: okej? så... du som verkar veta så mycket om mina vänner.. Vilka har jag?
Han: Inga.. Haha
Jag: Hahaha
Han: orak dej ska sova
Jag: lol
Han: FJORTIS! Bye bye se you in my AS
Jag: haha ^^ okej.. Lilla gubben uppkäftig ^^
Han: lilla fjortishoran tror han är så cool medans han är så jävla ful och har så dåligt självförtroende att han skulle kunna knulla vad som hellst.

Sedan loggade han ut..
Jag kanske är lika dum som honom som tycker att jag själv ser bättre ut, men det är upp till er att avgöra. Kan ju inte säga att jag direkt lyssnar på honom, med tanke på att han har ljugit ihop ett liv åt sig själv.. Men han sänker ju helt klart ens självförtroende..
Pontus vs. Jag

/Daniel

2006-12-14 Irriterande morgon...

Vädret... detta underliga väder... Det är dagen efter Lucia och det regnar rejält och blåser än värre. Hade paraply med mig i morse, ett som jag köpte för ca 2 veckor sedan och knappt har använt. På vägen till bussen gick två "ekrar" sönder så det knappt gick fälla ihop.. Senare under dagen gick jag i stan och paraplyt vände sig ut och in två gånger innan den övre delen plötsligt flög iväg! Där stod jag med handtaget i handen och en snopen min, utanför Åhléns café.

På väg till bussen hade jag följe med mamma, som använder reflexväst, då det är mörkt när hon går till och från jobbet. Dessutom brukar hon lämna mina småbröder på skolan varje morgon före jobbet. I måndags hade Adams lärare sagt till henne: "Oj vad fin du var idag då!". Mamma såg det inte som ironi och höll väl med lite grann. Dagen efter hade hon sagt något liknande och påpekade att mamma tyckte om att klä ut sig! Vaddå klä ut sig? Man har reflexväst för att synas och det är faktiskt väldigt bra. Är det någon som inte har reflex och man är ute och kör ser man inte den förrän man inte kommer väldigt nära, oftast så nära att det är för sent att hinna stanna ifall personen skulle vara mitt i vägen. Med en vanlig reflex syns man på betydligt längre håll men en reflexväst är något av det bästa man kan ha. Det må se aningen fult ut när man går inomhus eller i ljus, men är väldigt bra i mörkret!
Som en liten parentes var det en av mina msn-kompisar som berättade att hon var mobbad på mellanstadiet, att hon ansågs vara tönt och liknande. När hennes föräldrar tog upp det med läraren hade hon sagt: "Men hon är ju en tönt!" Asså hur jävla puckad får man bli? Jag blir så jävla förbannad! Den människan kan tydligen inte känna någon sympati. En lärare ska se till att alla respekterar varandra och visa på att ingen är mindre värd än någon annan, så hur fan kunde hon säga något sådant? Avsked

direkt om jag hade varit rektor!

Tredje irriterande saken jag stötte på var i en rondell. Satt själv på bussen till skolan och den fick stanna innan en rondell, för att det kom en bil i den. Bilen skulle svänga ut på den vägen där bussen kom ifrån, men föraren blinkade inte. Detta gjorde alltså att bussen var tvungen att stanna en liten stund, visst, inga större förseningar, men med tanke på hur många som måste stanna på grund av sådana som denna chaufför, tänk vilka miljökonsekvenser det bidrar till! Att starta bilen är mest ansträngande för den och det är då den drar som mest bensin och därmed skapar mest avgaser. Min bilskollärare lärde mig att både blinka in och ut ur rondellen. Ska du alltså åt vänster ska du blinka vänster innan du svänger in i den för att sedan, när du är mitt för sista utfarten du ska åka förbi, blinka om till höger för att visa att du ska ut ur rondellen. Är det någon som inte blinkar alls när den kommer mot en vet man ju inte om den ska svänga eller inte, eftersom inte alla blinkar när de ska ut, så blinka i rondellen...

Till slut när jag ändå var så irriterad störde jag mig på alla som tar bussen från stan till skolan och tillbaka. Det tar 10 minuter att gå från resecentrum, så varför kliva på en äcklig fullproppad buss där man får stå och trängas med en massa människor, när man istället kan ta en promend? Gör som jag och rör på fläsket när man får det "gratis", man ska ju ändå ta sig dit.

/Daniel