Svampplockning och boxning

Idag har jag plockat svamp :o Tror det var första gången, om jag inte gjorde det med farmor eller mormor nån gång när jag var liten ^^. Hur som helst är det inte riktigt något jag har tålamod för xD Men tror nästan det blev två timmar ute i skogen! Timmar som resulterade i fyra goda mackor med smörstekta kantareller :)

Något annat jag också tror var första gången jag gjorde, var att boxas! Sanna drog med mig på träning med henne, Cissi, Bettan och Krüger. Utmattande, lärorikt och roligt!

Festhelg, igen ^^

Jag, Albert och Daniel på scen på Harrys
Fredag: slutade jobbet, hämtade upp Jakob på stationen, åkte senare till Daniel i Borås, festade med honom, Jonas och Albert. Gick ut på Harrys och sjöng karaoke xD Vackert värre!
Lördag: lyckades släpa med oss Albert ut på landet för sensommarfest hos Johannas mamma ute i skogen.
Söndag: "morgontimmarna" spenderades med frukost hos Daniels föräldrar. Vi genomförde vår plan på en blogg, så nu existerar DAJD.blogg.se! Kolla in!
Vid 2 kom Oskar och Sanna, vi bakade scones, som trots annorlunda form blev väldigt goda :)
Allt som allt har det varit en rolig helg med Jakob på besök, kvart i ett inatt åker han hem till Linköping igen och jag lägger mig för ett fåtal timmars sömn innan jobbet i morgon bitti (Y)

Ett år!

1 år med min älskade iPhone 3Gs

 

Firade ett år med min älskling igår! 090818-100818 <3


Sällskapsrum

Såhär ser ”vardagsrummet” ut just nu. Ni som har sett det innan kan se vilken förändring det blivit ^^.

Jag kollar typ aldrig på TV, så eftersom Jakob köpte TVn har jag ingen och tänker inte heller skaffa någon. Skulle isåfall vara två fåtöljer. Vill att det ska vara lite mer av ett sällskapsrum :)

Vardagsrumsdelen efter Jakobs flytt

Har nu blivit kallad på anställningsintervju i Stockholm. Ett jobb som personlig assistent och jag var en väldigt intressant kandidat. De hade träffat några redan men ville absolut vänta tills de får träffa mig innan de bestämmer sig! Tillfälligt boende är också fixat!

Gött!


Nej nu...

...ska jag börja blogga igen! Sjukt längesen. Behåller den gamla designen tills vidare, orkar inte ta hand om den nu, även om den inte är särskilt vacker xD
Helgen har varit underbart rolig! Mitt ex flyttade ut förrförra veckan och i fredags fick jag hjälp av Daniel och Oskar att storstäda och möblera iordning. På kvällen blev det fest och Hannes kom med tåget från Stockholm :) Vi hade jätteroligt, och plötsligt vaknade vi upp i sängen vid elvatiden morgonen efter, haha.

Den här bilden beskriver kvällen ganska bra ^^
Den här bilden beskriver kvällen ganska bra ^^. Andreas Thörnvall är fotograf :)
Fotograf: Andreas Thörnvall

Lördagen spenderade vi mestadels i soffan, men hann även visa Hannes Ulricehamn. Trots att vi gick hemifrån 25 minuter innan alla butiker stänger, hann vi genom stan, in på systemet och tillbaka till torget innan stängningsdags klockan två. Det säger en del om hur liten den här staden är. Torgstallet stänger först tre på lördagar, så vi tog en liten lunch där :)
Hannes hjälpte mig att få ordning på mitt cv och skriva personligt brev, så nu har jag satt igång att söka jobb i Stockholm :o Var sjukt sega efter fylleslaget och gick till sängs före elva xD

Började jobba kl sex på söndag kväll, men innan dess hann vi åka en sväng i Tiger - till Gällstad närmare bestämt - där vi, två utfattiga pojkar, dog för att vi inte hade råd med något annat än en lunch :(
Hannes åkte till Daniel i Borås och jag åkte till jobbet.

Morgonen därpå, måndag, åkte jag raka vägen från jobbet i Jönköping till RFSL i Borås, där bland andra Hannes och Daniel befann sig. Hade några trevliga morgontimmar, frukost i gott sällskap och fortsatte vårt fattigmansshoppande utan några större fynd. Hannes köpte dock två halsband till sig själv och diskställ, konservöppnare och hushållspappershållare till mig, tack! :*
Efter pizza med RFSL-gänget bar det av hemåt och - via Sannas famn och röksällskap i Ulricehamn - till Falköping och ett väntande Stockholmståg. Återvände ensam till Ulricehamn, men hade en lugn kväll i min ensamhet :)