Let them know it's christmas time

En tidig decemberdag samlade jag några av mina nära och kära, Sebastian, Nataniel och Morgan, för att baka pepparkakor! En pepparkaksdeg efter pappas farmors recept var redo, och några gamla vinflaskor fick agera kavlar. Men se så fint det blev! De åts upp alldeles för snabbt (och jag åt upp säkert halva pepparkaksdegen utan att grädda den).
Om jag inte skriver mer i år vill jag önska er en god jul och ett gott nytt år!
 

Let's go back to the start

Nämen se där! Bra gjort!
Någon kom på att studenter faktiskt kan ha mer än en kvarts resväg till skolan, som vi vanliga dödliga, och bo utanför tullarna!
 
Självklart förstår jag att man vill bo innanför tullarna, det vill jag med, men varför ska man som student ha det kravet? Är det inte något man ska drömma om, något man ska kämpa sig fram till?
 
Efter att ha bott i Järna tycker jag inte att mina 21 minuter till Centralen från Skogås är någonting.
 
Våra stackars studenter ska väl kanske inte behöva åka pendel (som vi som jobbat oss upp och köpt en egen lägenhet behöver göra), men varför kan de inte bo i Bagis, Blackan eller någon annan förort som trots allt ändå har tunnelbana?
 
Nu ska jag åka mina 40 minuter till jobbet och läsa igenom denna artikel, för att se vilket smartass som kläckte den briljanta idén :)

We can dance until we die

Hej!
Upptäckte att det var extremt längesen jag bloggade. Är medveten om att det inte bloggas mycket nu för tiden. Det får ni leva med, ni får följa mig på Twitter och Instagram istället, heter DStahlbrand på båda.
 
Hursomhelst, när vi var på Gran Canaria spelade vi in en fin liten hälsning till min blogg, kanske dags att lägga ut den nu!