Who's top tranny of 'em all?

Mina kära vänner Sebastian och Daniel var här på besök från Skåne respektive Borås.

Det blev en ordentlig partyhelg och vi såg Diamond Dogs både fredag och lördag! Ses snart igen! <3


Jag är inte beredd att dö än

Vårens första dag. Åtminstone kändes det så igen. Jag invigde uteplatsen,
jag gick långpromenad och jag fotade en massa utsiktbilder på jobbet.


Too young, too proud, too foolish

För några veckor sedan släppte The Cranberries, ni vet det där gamla bandet som hade en hit med Zombie på 90-talet, ett nytt album. Jag har lyssnat på dem en hel del tidigare och de har liksom alltid funnits med mig. Jag blev grymt förvånad och glad när jag fick höra att de skulle släppa nytt!
Till skillnad från Kent, som på senare år ständigt förnyat sig, är Cranberries kvar i gamla spår. Men jag gillar det.
Du hinner inte ens lyssna färdigt på en låt innan du kan sjunga med i den. Samtidigt är det inte som vilken popmusik som helst. Det är väldigt mycket känslor både i musiken och i Dolores O'Riordans fantastiska, speciella röst.
Favoritspåret än så länge är Losing my mind.
Håller stenkoll på Twitter. Turnédatum i Sverige tack!

Det jag önskar av dig är att du rör dig mot mig

Nu har jag varit väldigt inaktiv här det senaste, anledningen är att vi har ägnat senaste tiden åt att packa, flytta och komma i ordning i vår nya lägenhet! Än får ni inte se något av den, men jag kan passa på att komma med en efterlysning!

I nya köket har vi fack för sånahär plastlådor man hade i gamla kök, och vi också hade i gamla lägenheten. Dock finns här inga lådor! Är det någon som vet var man kan få tag på såna?

Your integrity, has it been broken?

Är det bara jag som tycker att det här med integritet har blivit lite uttjatat? Google använder din sökinformation för att anpassa annonserna till just dig och därmed tjäna mer pengar. Men googles tjänster är gratis, ska vi inte då vara glada att någon annan betalar för att hålla tjänsterna fria åt oss? Samtidigt som vi faktiskt får en bättre service, genom att få annonser om sånt vi är intresserade av.

Just Googlefrågan kan jag ändå förstå att folk diskuterar. Idag hittade jag dock en notis som tog priset. Att gpser på barn, som varnar om någon kommer bort från gruppen, skulle kränka barnets integritet? Snälla nån, vad ska barnet göra ifrån sin grupp som på något sätt är okej? Gå och knulla i en buske?
Det är väl ändå bara positivt för barnet att fröknarna vet var de är?